Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

"Wees stevig als een berg en beweeglijk als een rivier"

Over ons

Coen van Welij
Yogastudio en Massagepraktijk voor sporters en niet sporters.

Lokatie behandelingen:
Dolderweg 3, 8331 LL in Steenwijk
Crystalic, Francois Haverschmidtwei 2, 8314 BC  in Leeuwarden

Locatie Yoga:
Praktijk Dolderweg Steenwijk

Coen

 

 

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van een diversiteit aan acute of langdurige klachten, meer dan alleen maar spierpijn. Mijn benadering van klachten is gebaseerd op een holistische kijk, maar ook vormgegeven door mijn ervaring met yoga, massage, voeding en hersteltraining. Het verbinden van al deze ervaringen vormt mijn behandeling en het vinden van een oplossing.

 

Katja

 

 

In mijn lessen Yin yoga integreer ik de yoga van mijn opleiding. De kernwoorden zijn: ‘eigen as’, ‘kernkracht’, ‘stabiliteit’, ‘verlenging’ en ‘gedragen’. De yoga is een leerproces met een lange leercurve. Dat betekent: een kwestie van doen, integreren en weer terug naar de basis.

Rikkie

 

 

Ik geef milde yoga-lessen waarin de fysieke uitdaging niet ontbreekt. Op woensdagochtenden speciaal voor senioren (55+) en een specifieke les stoel-yoga. De lessen op de donderdagavonden en vrijdagochtenden zijn voor iedere leeftijd en elk niveau. Voor als je een ultieme manier zoekt om uit het hoofd te gaan om meer in contact met het lichaam te komen.