Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

"Wees stevig als een berg en beweeglijk als een rivier"

Sportmassage

Sportmassage.

Massage van een spier stimuleert de bloeddoorstroming. De afvalstoffen worden nu beter en sneller afgevoerd. De spier ontspant en er is minder pijn. Massage zorgt dus voor een betere spierconditie. Waardoor je sneller herstelt en eerder je trainingen kunt hervatten.

Sportmassage. Waarvoor!

Pre-activiteiteitsmassage gaat vooraf aan de sportbeoefening. Met deze massage maak je de spieren los en zorg je voor een betere doorbloeding. Zo verklein je de kans op blessures. Erg geschikt als je last hebt van bijvoorbeeld stijfheid of bij pijnlijke en vastzittende spieren.

Post-activiteitsmassage is na de training of wedstrijd. De bedoeling hiervan is om de gevormde stofwisselingsslakken af te voeren. Dreigende spierpijn wordt hiermee voorkomen en het lichaam zal beter functioneren bij een volgende training of wedstrijd. Toepassing bij zwellingen en kneuzingen via ‘ontwateren’.

 

Wees stevig als een berg en beweeglijk als een rivier