Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

"Wees stevig als een berg en beweeglijk als een rivier"

Uitnodiging

Je bent slechts één yogales verwijderd van een goed humeur!

Start je graag met yoga? Kom je ook? Je kunt op ieder moment instappen (in overleg).

We zien je graag tijdens één van de lessen voor een proefles.

Goed idee! Neem iemand mee!

Je kunt je vrienden, familie of bekenden kennis laten maken met yoga. Ken jij mensen die yoga willen proberen, maar die de stap nog niet hebben gezet? Nodig hem of haar uit voor een gratis kennismaking met onze yogastudio.
Waar wij, als docenten, bij de yogastudio voor staan? Wij tonen respect voor iedere leerling en houden desgewenst rekening met jullie klachten en beperkingen. Wij willen rust en vriendelijkheid uitstralen, dat het goed is zoals het is. Wij zijn ervaren en geven kwalitatief goede lessen. De groepsgrootte is zodanig dat er voldoende bewegingsvrijheid is. De yogastudio is goed bereikbaar en je voelt je direct thuis in deze yogaomgeving.

Van de deelnemers hoor ik regelmatig

– ik voel minder stijfheid,
– ik ben meer ontspannen,
– ik voel me beter in mijn hoofd,
– ik kan beter bij mezelf blijven,
– mijn fysieke conditie is verbeterd.
Wat allemaal bijdraagt aan een goed humeur. Belangrijk is het besef dat yoga een proces is en geen wedstrijd. Je hoeft je dus niet te vergelijken met anderen in de les en je mag ook weleens in slaap vallen.

Wees stevig als een berg en beweeglijk als een rivier