Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

"Wees stevig als een berg en beweeglijk als een rivier"

Coen van Welij

Wie is coen

In 1994 ben ik yogalessen gaan volgen om mijzelf meer te kunnen ontspannen en om te leren relativeren. Dit beviel me zo goed, dat ik andere mensen hier ook mee wilde laten kennismaken.
Ik heb de opleiding tot yoga docent aan de Yoga Academie Nederland in Amsterdam gevolgd,

In 1997 heb ik de opleiding Sportverzorger en Blessurepreventie bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage gedaan. Daarnaast heb ik de training Herstel- en Revalidatietraining bij de International Academy for Physical Training in Amsterdam gevolgd.

Ik ben ook geïnteresseerd in Ortho-Moleculaire Voedingsleer en ben ik in het bezit van het
HBO-diploma Medische basisvakkken.

Ik blijf mezelf ontwikkelen en ben inmiddels Neuro-Musculair Therapeut, waarbij de behandeling van chronischachtige klachten gericht is op de samenhang van het bindweefsel en het zenuwstelsel. Ik ervaar de resultaten van deze behandelingen elke keer weer als heel bijzonder.

Yogalessen

Ik geef yogalessen aan meerdere groepen, al meer dan 18 jaar. Yoga start met kennismaken en leren ervaren wat yoga is. Daarna ga je voelen en kun je yoga onderdeel maken van je dagelijkse beleving. Of bijvoorbeeld onderdeel te maken van de warming up en cooling down van het sporten.

Massage

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van een diversiteit aan klachten, meer als spierpijn. Mijn benadering van klachten is gebaseerd op een holistische kijk, maar ook vormgegeven door mijn ervaring met yoga, massage, voeding en hersteltraining. Het verbinden van al deze ervaringen draagt bij aan de behandeling en het vinden van een oplossing.

Bij de jeugdopleiding van SC Cambuur Leeuwarden was ik medisch coördinator en loop- en hersteltrainer(2005-2010). Vanaf het seizoen 2010/2011 tot  2019 was ik de masseur/verzorger bij de  selectie van SC Cambuur.

Ik heb mijn  praktijk aan de Dolderweg 3 in Steenwijk. In Leeuwarden zit ik een dag in de week in Crystalic

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van een diversiteit aan klachten, meer dan spierpijn. Mijn benadering van klachten is gebaseerd op een holistische kijk, maar ook vormgegeven door mijn ervaring met yoga, massage, voeding en hersteltraining. Het verbinden van al deze ervaringen draagt bij aan de behandeling en het vinden van een oplossing.

Wees stevig als een berg en beweeglijk als een rivier