Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

"Wees stevig als een berg en beweeglijk als een rivier"

Over massage

Mijn massagebehandelingen, in Steenwijk en Leeuwarden

Mijn massagetherapie is een combinatie van sportmassage, neuro-musculaire behandeling en magnetiseren. De behandeling is meer dan masseren en is erop gericht spierstijfheid te versoepelen, langdurige of acute blessures te helpen herstellen en pijnlijke klachten te verlichten. Mijn behandelingen zijn effectief, stevig en energetisch.

 

Neuromusculaire behandeling Steenwijk en Leeuwarden

Bij neuromusculaire therapie is het doel om zogenaamde triggerpoints (spierknopen) te ontspannen. Kleine verkrampingen in de spiervezels die zorgen voor pijn.
Triggerpoints kunnen ontstaan door een blessure, verrekking, stress, chronische belasting, medische behandelingen, slechte voeding of een ongeluk.
Als Neuromusculaire therapeuten maak ik gebruik van verschillende technieken om triggerpoints te behandelen.

Sportmassage

Massage van een spier stimuleert de bloeddoorstroming. Afvalstoffen worden nu beter en sneller afgevoerd. De spier ontspant en is minder pijnlijk, gevoelig.
Sportmassage zorgt voor een betere spierconditie, waardoor je sneller herstelt en je eerder je trainingen kunt hervatten.

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een ontspannende en complete lichaamsmassage met warme kruidenolie.

Medical Taping Concept

Ondersteund de beweging en geeft begeleiding in de beweging.

Wees stevig als een berg en beweeglijk als een rivier